הקשר בין התיעלות איכות ובטיחות

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

כולנו במדינת ישראל חיים כיום תחת הכרח לחסוך בהוצאות ולהתיעל ככל האפשר השאלה עד כמה? עד מתי? לדעתי: אם נפנים את הנוסחה: איכות*בטיחות*התיעלות=מצויינות נצליח,גם להתיעל ולא נפגע באיכות ובבטיחות. כמובן שלכל סיסמה כזו ולכל כלל יש יוצא מן הכלל.אבל נוסחה כזו היא שאיפה,שאיפה למושלמות למען עתיד טוב יותר לילדנו. מצורף דיון בין אנשים העוסקים בבטיחות-ממנו אפשר ללמוד, ואיש איש יפרשו כרצונו ויקח ממנו את הנושאים האפשריים מבחינתו לקיימם. שיהיה לכולנו חג חנוכה שמח-חג אורים שמח ושתהיה לכולנו שנת שגשוג,איכותית ובטיחותית,במינימום תאונות..... בבקשה קראו את הלינק והגיבו כאן בפורום את דעתכם http://www.oshforum.org.il/read.php?f=5&i=181828&t=181452&pg=132 ..

05/12/2004 | 17:07 | מאת: אינג' אבי מוצרי

זיו שלום, כתבת יפה, מומלץ להוסיף את נושא השירות, מדצמבר 2003 הנושא הנ"ל קיבל משקל גבוהה מאוד, נכון שצריך איכות,בטיחות, התייעלות ומצוינות. אבל ללא שרות והתמקדות בלקוח נהיה מנותקים מהמציאות והתוצאות עלולות להיות לא כפי שציפינו. יום טוב

06/12/2004 | 12:47 | מאת: זיו

לאבי שלום שירות הוא חלק חשוב בתוך האיכות. אפשרי לפרש את המילה איכות בנוסחה כאילו אמרנו: איכות בשירות. תודה על הארתך והערתך. זיו

מנהל פורום מכשור רפואי