לייזר/קובלציה/גלי רדיו

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

04/08/2010 | 09:07 | מאת: ל

שלום, 1. ידועה לך אולי שיטה במכשור רפואי - לייזר לשקדים או שיטת הקובלציה או שיטת גלי רדיו? 2. מה ההבדל בינהן? 3. מה יותר יעיל לטיפול בשקדים? אני מעוניינת לעשות ניתוח בבי"ח או באופן פרטי ע"י המושלם מכיוון שיש לי חורים בשקד השמאלי שגורמים לבאשת פה. 4. ידוע לך באיזה בי"ח ניתן לבצע ניתוח כזה? תודה.

שלום לך אני מציע לך לפנות בשאלה הזו לפורום אף אוזן גרון שיש כאן באתר דוקטורס יתכן גם שאלות דומות לשלך כבר נשאלו שם ולכן תוכלי למצוא אותם בעזרת חלון החיפוש שנמצא למעלה מעל כל פורום.

מנהל פורום מכשור רפואי