טכנאי מכשור רפואי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

29/07/2010 | 17:38 | מאת: דבי

שלום אני עולה חדשה ורציתי ללמוד טכנאי רפואי בהדסה עין כרם תהם אמרו שזה נקרא הנדסה רפואית רציתי לדעת אם זה אותו דבר ואם לא מה ההבדל בינהם ומה כדאי היום ללמוד תודה מראש

לדבי שלום רב ותודה על שאלתך. אני מזמין אותך לקרוא מאמר שעוסק בהבדלים בין הנדסה רפואית לבין הנדסה ביו רפואית לבין טכנולוג רפואי המאמר נמצא באתר הבית שלי בקטגורייה מאמרים www.zivtechnologies.com

01/08/2010 | 16:50 | מאת: דבי

תודה אבל מה בקשר לטכנאי מכשור רפואי זה אותו דבר? האם יש עבודה בירושלים ? כי מה שאני אוהבת זה לעשות us ginecology

מנהל פורום מכשור רפואי