קורס CRA- הנדסת ביוטכנולוגיה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

26/07/2010 | 15:42 | מאת: ס25

אני בוגרת הנדסת ביוטכנולוגיה, לאחרונה התחלתי להתעננין בתחום של מחקרים קליניים וראיתי שנדרש קורס CRA. נכתב שהוא מיועד לרוקחים, רואים, אחיות ובוגרי מדעי החיים/טבע. האם בתור מהנדסת ביוטכנולוגיה יש טעם לקחת את הקורס, או שעם ההשכלה שלי אין לי אפשרות להשתלב בתחום זה?

שלום לך לדעתי יש יתרון באם תעברי קורס כזה, הדבר יקל עלייך במציאת עבודה בחברת ביו-טק( יצרני ציוד ומכשור רפואי) ואולי יפצה על חוסר ניסיון. בראיון העבודה דאגי להדגיש שעברת קורס כזה וכתבי זאת גם בקורות החיים שלך בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי