חברה לציוד רפואי מחפשת איש אבטחת איכות לנהל את

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

21/07/2010 | 22:24 | מאת: Noam Shamay

0550500542000חברת אובלום וסקיולר מחפשת איש-אשת אבטחת איכות רצינית -רציני ובעל-בעלת ניסיון קודם לניהול מרכז הדוקומנטציה של החברה. התפקיד במישרה מלאה כולל אחריות על כל מסמכי החברה ניסיון בתוכנתQ-PULSE יתרון .Ovalum Vascular is looking for QA person for document center manager full time position.Candidate will be with relevant experience Knowledge of Q-PULSE software an advantage .

25/09/2010 | 23:16 | מאת: אורי

עדיין רלוונטי ? סטודנט שנה ד להנדסה רפואית + פארמדיק בוגר בן גוריון

מנהל פורום מכשור רפואי