שאלות לגבי מכשיר אוזון ביתי AQUA 6

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

18/06/2010 | 17:27 | מאת: אביבית שי

שלום, רכשתי מכשיר אוזון ביתי בעקבות המלצת נטורופטית. יש לי כמה אי הבנות לגבי ההפעלה. האם מישהו רכש והפעיל מכשיר זה ויוכל לעזור לי? למשל איפה לשים את המכשיר? איפה להניח את האבן? איזו תוכנית מתאימה לי לבית (הבעיה שלי היא אלרגיה לעובש). תודה מראש, אביבית

21/06/2010 | 11:23 | מאת: זאב סרנה

שלום אביבית להפעיל לפי הכתוב בספר ההפעלה של הכשיר ה"אבן" זה בעצם מפזר - כמו המפזר של משאבת האויר הנמצא באקווריום של דגים. האבן מתחבר לצינור היוצא מהמכשיר. יש לשמור על צינור ישר למנוע חסימה של היציאה. לשימוש שלך - התוכנית תלויה בגודל החדר. התוכנית היא למעשה זמן הפעלה וזמן כיבוי אוטומטי, כך שריכוז האוזון בחדר יהיה נכון - ולא גדול מדי. בספר יש אינפורמציה איזה תוכנית מתאים לגודל החדר שלך. בהצלחה ובריאות - זאב בהצלחה - זאב

מנהל פורום מכשור רפואי