איזה מד לחץ מתאים לי ?

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

07/06/2010 | 20:18 | מאת: גולדה

שלום אני בת 75 ויש לי לחץ דם בגבולות מכסימום מותרים, מאחר שאני סובלת מדופק לא סדיר ומקדים, נאמר לי שכל מכשירי לחץ דם ביתיים לא מתאימיים לי אולי אתם יודעים איזה מכשיר כן מתאים ??? בתודה גולדה

שלום לך ותודה על שאלתך המעניינת כאן בבקשה ספרי מי אמר לך שמדי לחץ דם ביתיים לא מתאימים לך? האם המידע מבוסס מחקרית או שהמידע הוא בגדר שמועה?

07/06/2010 | 21:52 | מאת: גולדה

לזיו תודה על תשובתך - רופא המשפחה הסביר לי שמאחר שיש לי דופק מקדים הקריה במד לחץ דגיטאלי אינו נכון ויש צורך רק במד לחץ שרוול עם הזנה לסטטוסקופ (אם כתבתי זאת נכון) בכול מקרה מה אתה מציע לי איזה מכשיר לרכוש בתודה גולדה

מנהל פורום מכשור רפואי