לימודי רנטגנאות

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

27/04/2010 | 20:59 | מאת: מרינה

שלום רב, אותי התחום מעניין רק אני לא משיגה מספיק מידע לגביו, מה ההבדל בין לימוד תואר ראשון ברנטגנאות ומכשור רפואי לבין הנדסאי? מה כל אחד יעשה בסוף התואר?והאם ידוע לכם, אם ניתן לשלב עבודה עם הלימודים? תודה. בברכה, מרינה

למרינה שלום טכנאי רנטגן זו התמחות ספציפית בנושאי קרינה ורפואה ולמדים זאת 3 שנים(עדיף כמובן מבחינת שכר וכו..ללמוד לתואר ראשון בטכנאות רנטגן) הנדסאי מכשור רפואי(טכנולוג והנדסאי רפואי)זה לא תואר ראשון. הנדסאי זה תואר שניתן על-ידי מה"ט(מכון להכשרה טכנולוגית) מטעם המדינה אבל מה"ט הוא לא אוניברסיטה לכן הנדסאי זה לא תואר ראשון.. לגבי מה לומדים במקצוע מכשור רפואי,טכנולוג רפואי וכו..כנסי לאתר הטכנולוגים www.techmed.co.il בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי