מכשיר CPAP חדש למכירה במחיר אטרקטיבי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

26/04/2010 | 19:59 | מאת: זהר

למכירה מכשיר CPAP חדש קומפקטי,אוטומטי,שקט מאד,תוצ' חב'דה-וילביס דגם DV54SE ,עם מסכת נחיריים ותרמיל נשיאה קומפקטי ונוח,כולל אחריות ל-3 שנים וליווי צמוד עד להתאמה של סוכנת החב' שנקנה ממנה(חב' אורקמד) היה בשימוש רק מספר שעות בלבד,ונמכר מחמת רגישות למסיכה. במחיר של 800 ש"ח בלבד (בגלל שנקנה בהנחה של חבר בקופ"ח מכבי)

12/05/2010 | 13:22 | מאת: boles

אקטואלי עדיין?

12/05/2010 | 15:22 | מאת: זהר

כן.זה אקטואלי.מוזמן/ת לשלוח מס' טלפון ואתקשר אליך.

25/04/2011 | 21:30 | מאת: שי

שלוםלך אני מעניין במכשיר הCPAP המוצע למכירה.המכשיר הנוכחי שלי התקלקל, ואנני זכאי להשתתפות קופת החולים בתקופה הקרובה. אני מעוניין במכשיר,יש לי מסכה משלי. אשמח באם תיצןר איתי קשר בהקדם תודה שי

12/07/2011 | 10:09 | מאת: חיים

אין פה שום הודעה אם נמסר או לא! רציתי לדעת אם זה עדיין אקטואלי. בתודה מראש, חיים

12/07/2011 | 10:21 | מאת: boles

המכשיר אכן נמכר (אני הקונה )ולאחר תקופה יחסית קצרה של שימוש קניתי לי מכשיר מתקדם של רספירוניקס בהשתתפות קופת החולים החדשה שלי.אם תרצה המכשיר מוצע מחדש למכירה.מקווה שיש לך מסיכה.תוכל לקבל אם תרצה לקבל את המסיכה המשומשת שקיבלתי מהיבואן.לדעתי הבעלים המקורית ואני השתמשנו במכשיר במצטבר פחות מחודשיים כך שבאופן מעשי הוא כחדש

18/04/2012 | 12:52 | מאת: aviv

הדגם הקומפקטי,מופעל ונסגר אוטו' באמצעות זיהוי הנשימות (טוב לשומרי שבת) ניתן לשלוח הצעות למייל [email protected]

03/04/2013 | 18:48 | מאת: ירון

האם רלוונטי עדיין

03/04/2013 | 18:48 | מאת: ירון

האם רלוונטי עדיין

מנהל פורום מכשור רפואי