הנדסה ביו- רפואית

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

24/02/2010 | 22:31 | מאת: עודד

שלום, ברצוני ללמוד הנדסה ביו- רפואית. רציתי לדעת מה השימושים האפשריים לידע שארכוש בלימודים? האם לאחר סיום התואר הראשון (בעוד ארבע שנים) צפוי שתהיה עבודה בתחום? והאם דווקא תואר בהנדסה ביו- רפואית נותן יתרון בעבודות אלה בהשוואה למי שלמד למשל הנדסת חשמל וכו'? האם מקומות העבודה דורשים ידע נוסף (תארים נוספים) או שאפשר לרכוש ידע זה תוך כדי עבודה בתחום? אשמח אם תוכל לתרום לי מניסיוך. בתודה מראש. עודד.

לעודד שלום לימודי הנדסה ביו רפואית באוניברסיטאות נחשבים ללימודים וברמה גבוהה מאוד וגם תנאי הקבלה אליהם גבוהים יחסית.לומדים מקצעות חשמל אלקטרוניקה,אנטומייה פיזיולוגיה, ביו מכניקה,ביולוגיה,רובוטיקה, פארמקולוגיה ועוד.. להערכתי בעתיד יהיה יותר ויותר צורך במהנדסים ביו רפואיים שיעסקו במחקר,פיתוח ותחזוקת הטכנולוגיות האלו. אני מקווה שקראת את המאמר על ההבדל בין הנדסה ביו רפואית להנדסה ביו רפואית...אם לא אז קרא אותו כאן ולשאלות ספציפיות אתה יכול לפנות אלי ישירות במייל המופיע באתר... www.zivtechnologies.com

מנהל פורום מכשור רפואי