שלום,יש לי שאלה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

02/02/2010 | 22:36 | מאת: טכנאית

נודע לי שאין יותר מסלולים של הסבת טכנולוגים לסיעוד.האם יש תחומים שאליהם טכנולוגים כן יכולים לעשות הסבה.תודה רבה.

03/02/2010 | 12:24 | מאת: זאב סרנה

שלום רב במכללה יש חוג ל"מנהל רפואי" מתקבלים אנשים מדציפלינות שונות שרוצים להשלים לתואר ראשון במנהל רפואי. אנשים כבודדים מוזמנים לבדוק באתר המכללה ואו להתקשר לקבלת פרטים יתכן ויש מקום לבדוק, באם ישנה קבוצה של טכנולוגים רפואיים ואו טכנאי מכשור רפואי, תוכנית/קורסים שיתאימו במיוחד להם. יתכן ויש מקום שהאירגון של טכנולוגים/טכנאים/הנדסאים רפואיים יפנו בצורה מאורגנת לפיתוח קורסים שיתאימו לקבוצות בנוסף לקורסים הקיימים ללימודי תואר ראשון. במידב וזקוקים לעזרה בפניה אשמח לעזור בהצלחה - זאב

מתוך נסיוני טכנולוגים שעבדו בבתי חולים והתמחו בתחום מסויים כגון לב או אולטרסאונד או הרדמה וכו, שעברו לחברות ציוד רפואי נמצאים שם עד היום ומצליחים יפה מאוד. אנגלית טובה וידע רפואי וטכני וניסיון מאפשרים לחלק מהטכנולוגים להתקבל לחברות יבואניות ולהפוך לאנשי מכירות טובים ומקצועיים. כמו כן ישנם טכנולוגים שהתמחו בבתי חולים במחלקות הנדסה רפואית והם עובדים כיום במתן שירות טכני למכשור רפואי.

מנהל פורום מכשור רפואי