מכשיר רנטגן למרפאה וטרינרית

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

30/01/2010 | 21:20 | מאת: טל

מהם הפרמטרים שכדאי לבדוק כאשר רוכשים מכשיר כזה ומה נראה לך עדיף מכשיר יד 2 משופץ של חברה אמינה (מכשיר מקופת חולים) או מכשיר וטרינרי נייד קטן

לטל שלום מניסיוני רצוי שבמרפאה וטרינרית יהיה רנטגן שמסוגל להגיע לעוצה של 100kv לפחות ומעלה...באם למשל תרכשי מכשיר שמגיע עד 80kv בלבד אז בחית גדולות(גוף גדול) התמונה תצא קצת מטושטשת... קיימים מכשירי רנטגן מחברות ידועות כמו פיליפס,סימנס,גי אי... כל מה שמציעים לך כאלו יד שנייה משופץ או חדש, זו לדעתי עסקה טובה.באם את רוכשת יד 2 זכרי לבדוק שמהמוכר נותן לך 3 חודשי אחריות או אם אינו נותן אז המחיר צריך להיות זול יותר(הכל עניין של מסע ומתן) לשאלות נוספות יותר ספציפיות את מוזמנת לפנות אלי ישירות כאןבאתר דרך יצירת קשר www.zivtechnologies.com

01/02/2010 | 22:23 | מאת: זאב

אשמח לעזור במגוון רב של מכשירי רנטגן וטרינרי זאב 0528400993

14/02/2010 | 12:08 | מאת: אירית כהן

31/03/2010 | 10:25 | מאת: אילן

מנהל פורום מכשור רפואי