מחפש beem spliter (מפצל קרן) לרנטגן

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

18/01/2010 | 15:23 | מאת: צחי

שלום, אני מחפש לרכוש מפצל לקרן רנטגן ועוד רכיבי אופטיקת רנטגן אחרים. יש למישהו מושג איפה אפשר לרכוש כאלו? תודה צחי

19/01/2010 | 19:40 | מאת: זאב סרנה

שלום מי אתה צחי ? זאב

20/01/2010 | 08:34 | מאת: צחי

אני יזם, יש לי פטנט ישראלי אחד רשום ועוד עשרות המצאות שלא רשומות, מלבד המצאה אחת (עדין בפיתוח, מכשיר לביצוע CPR), כל השאר אפילו לא מתקרבים לתחום הציוד הרפואי הפניה פה היא כי אני בוחן רעיון חדש של שימוש ברנטגן ליצירת הדמיה איכותית ומדויקת הרבה יותר (לצילומי ברכיים בפרט ומפרקים בכלל) מאשר צילומי הרנטגן המתקבלים היום (בסנסורים או פילם). על הנייר הרעיון עובד אבל בכדי לנסות בפועל צריך מכשור וחלקים שאין ברשותי ולכן אשמח לקבל הפניות היכן ניתן לרכוש. תודה רבה צחי

מנהל פורום מכשור רפואי