יש לי בקשה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

13/01/2010 | 15:56 | מאת: נעמה

אני שוקלת ללמוד הנדסה רפואית, והייתי שמחה אם תוכלו לספר לי קצת על המקצוע הזה- יתרונות, חסרונות, כל מה שתוכלו. תודה רבה!

לנעמה שלום אנשים רבים פנו אלי בעבר כאן בפורוםעם שאלה זהה לשאלתך ולכן מצרף מאמר לעיונך שתוכלי ממנו להבין את ההבדל בין הנדסה רפואית הנלמדת במכללות לבין הנדסה ביו רפואית הנלמדת באוניבריטאות. www.zivtechnologies.com יש להכנס לאתר ומשמאל לראות את קטגורייה "מאמרים" ושם למצוא את המאמר. בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי