חיפוש סטאג'

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

11/01/2010 | 11:50 | מאת: אנה

שלום אני עשיתי חצי שנה סטאג' ב ע"כ בus עכשיו עברתי דירה לאשדוד ואני מחפשת לסיים את הסטאג' או באותו תחום או בכלי דם אם מישהו וכןל לעזור לתת לי מידע זה יהיה נחמד תודה

05/02/2010 | 17:52 | מאת: רון

שלום אנה, אני לומד בקורס "טכנאי מיכשור רפואי", וגם אני גר באשדוד. רציתי לדבר איתך על מקומות עבודה שאפשר למצוא לאחר סיום הקורס וגם, בכלל, מה האווירה של תחום המיכשור הרפואי. אשמח לקבל ממך תשובה בדואר האלקטרוני שלי: [email protected] או את מס' הפלאפון שלך. תודה מראש

24/04/2010 | 23:34 | מאת: אילת10

אני אחראי מכון לב בבית חולים יוספטל אילת . אני פרסמתי הודעה באתר למי שמעוניין לעבור סטז לטכנולוגיה רפואית נא לייצור קשר איתי .

12/05/2010 | 13:42 | מאת: רונן

שלום אילת10.איך אני יכול לייצור איתך כשר?

14/05/2010 | 16:17 | מאת: רון

באיזה תחום אני צריך להתמחות כדי לעשות אח"כ סטז' במכון לב?

מנהל פורום מכשור רפואי