נצרך ייעוץ מזיו צח היקר לחיפוש עבודה ולימודים

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

06/01/2010 | 10:02 | מאת: גיל יפת

נרשמתי ללימודי טכנאי שירות מיכשור רפואי[מכללת מלט"ש] השאלה היא - איך המכללה מבחינת הכלים שמקבלים והאים זה מספיק בכדי לעבוד - האים יש עבודה פרנסה בתחום - האים אוכל למצוא עבודה בחברה כטכנאי שירות נייד [יותר נוח לי להיות מאשר במקום אחד ] - איך אוכל לעבוד בתחום הנ"ל כרגע כעובד כללי ובכך שאסיים לימודי להתקדם

06/01/2010 | 10:15 | מאת: גיל יפת

-והאים יספיק לימודים אלו להיות טכנאי ולהתקבל לעבודה בחברות לציוד רפואי שהרי אין לי בסיס או תואר אקדמי

06/01/2010 | 13:52 | מאת: חכים

בקשר לעבודה כמעט ואין, אבל מי שרוצה לעבוד לא משנה איפה.. מוצא עבודה.( אני אישית עובד בהנדסה רפואית) בהצלחה

שלום לך הלימודים של טכנאות מכשור רפואי במכללות הפרטיות נמשכים בדרך כלל 6 עד 10 חודשים...בהם את לומד את הפרקטיקה-כל מה שחשוב לדעת בשטח על מנת לתקן מכשירים רפואיים...לימודי הנדסאי מכשור רפואי נמשכים שנתיים ובסיומם אתה חייב לעשות פרויקט(לכתוב ספר על אופן פעולת מכשיר כלשהו ולעיתים גם לבנות מכשיר)לאחר מכן אתה מקבל תעודה רשמית ממשלתית(מה"ט)שהיא הדיפלומה הרשמית שלך כהנדסאי... לדעתי באם אתה יודע לקרוא ולדבר אנגלית היטב ויש לך מוטבצייה ורצון טוב ויחסי אנוש טובים אז לחברות פרטיות יבואניות ציוד רפואי תוכל להתקבל...מקומות מעסיקים ממשלתיים דורשים כתנאי קבלה את תעודת ההנדסאי הרשמית(מה"ט) מזמין אותך אתכם לקרוא מאמר על מהות המקצוע ההנדסה הרפואית,-כאן באתר בקטגורייה מאמרים www.zivtechnologies.com

07/01/2010 | 15:21 | מאת: גיל

לגבי האנגלית היא בסיסית למדי ,ומדוע חייב תנאי של ידע באנגלית והאים לא אוכל ללא זה?

מנהל פורום מכשור רפואי