ספרי לימוד

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

28/12/2009 | 09:18 | מאת: זאב סרנה

שלום רב מהם הנושאים וסיפרי הלימוד - בלימודי מכשור/הנדסה רפואית במכללות - בתחום של המכשירים הרפואיים עצמם.(לא מקצועות היסוד). אלו נושאים וספרים חסרים לעוסק במכשור רפואי. בברכה זאב

01/01/2010 | 00:07 | מאת: זיו צח

שאלתך חשובה ונכונה ומבדיקות שעשיתי בשנתיים האחרונות גליתי שחסר ספר לימוד בעיברית עבור הסטודנטים במכללות המלמדות את הטכנולוגים הרפואיים..הסטונטים רושמים את מה שהמרצה מעביר להם בכל שיעור ואין כמעט חומר מודפס מוכן כי איש עד עתה לא השקיע זמן בכך... לפני כחודשיים התחלתי לאסוף חומר ולכתוב ספר כזה שיכלול את כל מגוון המכשירים הרפואיים בבתי חולים ואופן פעולתם...אני תיקווה שהספר יצא לאור בעוד כשנה...

01/05/2011 | 23:13 | מאת: שרון

האם כבר יצא ספר אקו לב לטכנולוג רפואי בעברית?

מנהל פורום מכשור רפואי