נתונים לשנאי מיטת עיסוי טרמי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

13/12/2009 | 12:07 | מאת: sivy

יש לי מיטת עיסוי טרמי עם בעייה בחלק השנאי-משהוא יכול לעזור לי בבקשה-ביקשו ממני נתון טכני כדי שיללפו לי את השנאי- אני יודעת את הכמות הוואט ווולט אבל אני לא יודעת כמה זרם כל מתח צריך מיציאה? כדי לבנות את השנאי-מודה לעזרתכם

שלום לך כיצד את יודעת שהבעייה היא בשנאי? אולי הבעייה בבוכנה שמופעלת עלידו? לדעתי רצוי שטכנאי שמכיר את המיטות האלו יבוא לבדוק ולאבחן את התקלה. באם את בכל זאת מאמינה שהבעייה היא בשנאי חפשי עליו פתקית מדבקה וכל מה שכתוב שם העבירי ליצרן השנאים: היצרן צריך לדעת מתח כניסה לשנאי מתח יציאה לשנאי ויחס ליפופים והספק( וואט)

מנהל פורום מכשור רפואי