הסבה מתחום מכשור רפואי לסיעוד

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

09/12/2009 | 22:49 | מאת: נועה

האם ניתן לעשות הסבה מתחום טכנולוג רפואי/הנדסאי למקצוע סיעוד? כמה זמן לימודים? למי לפנות בנושא?

09/12/2009 | 23:51 | מאת: אהובה

פרטים אודות תנאי קבלה ואפשרויות נוספות , תנסי לקבל בבתי הספר לסיעוד: http://www.health.gov.il/units/nurse/school_s.htm

לנועה שלום ידוע לי שלפני בערך 5 שנים בבית חולים איכילוב החלו קורסי הסבה עבור טכנולוגים בלימודי סיעוד עם התמחות בחדר נתוח משרד הבריאות ניסה לבצע זאת כיוון שיש חוסר רב באחיות חדר נתוח בכלל ובאחיות בפרט..אני מציע שתבררי באיכילוב וגם במשרד הבריאות במחלקת סיעוד היכן הנושא נמצא כיום ואיזה תעודות מקבלים טכנולוגים שעוברים הסבה כזו.. בהצלחה

30/04/2010 | 23:59 | מאת: yahya gada

האם יש אפשרות להסבת טכנאי מכשור רפואי לסיעוד,איך

11/08/2021 | 09:48 | מאת: עומרי

רוצה לשאול כמה שנים לימודים סיעוד (הסבה ממכשור רפואי לסיעוד)

מנהל פורום מכשור רפואי