קוד אמ"ר EMG

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

16/11/2009 | 09:18 | מאת: מיכל

שלום לכולם, יש למשהו מושג איך אוכל להשיג את המספר של קוד אמ"ר של EMG ואת תוקף האישור לשימוש שלו ממשרד הבריאות (לצורך מילוי טפסים לוועדת הלסינקי)??? תודה מראש

למיכל שלום באתר משרד הבריאות יש טפסים נהלים כולל אלו שא"מר מוציא מדי פעם יתכן ויששם גם את הטלפון של א"מר.אם יש צורך התקשרי ישירות לאמ"ר בהצלחה

17/01/2010 | 11:00 | מאת: תמירה

מי שיצליח להשיג את אמ"ר - 035303291/2 -אנא שיודיע לי.יש שם תקליט.

19/11/2009 | 11:50 | מאת: זאב סרנה

שלום מיכל אישור אמ"ר ניתן לציוד מוגדר וליבואן.יצרן מסוים באם מדובר בציוד שיש לכם - פני ליבואן או לאמ"ר לפי הנחיות של זיו. רק היבואן או היצרן באם זה ציוד שמיוצר בארץ - יכול לקבל אישור אמ"ר למכשיר בהצלחה - זאב

13/02/2010 | 21:33 | מאת: מרק

זאב שלום הים אתה מכיר מישהו שמתעסק בקישום אמ''ר. אשמח לקבל המלצה מרק

מנהל פורום מכשור רפואי