רוצה מאוד דחוף לעשות M.R.I. ביופסיה ובדיקת גן!!

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

07/11/2009 | 22:23 | מאת: יעל

איפו אוכל לבצע את הבדקות הללו גלוי גן סרטן השד יש לי עבר "מפואר" ביותר במשפחה כולל כאבים עם דלקת מכוערת וכאבי טופת בחזה השמאלי רוצה לעשות דחוף M,R,I וביופסיה רצה בין רופאים לרופאים כבר יותר משנתיים המצב מחמיר ואף אחד לא רוצה לעזור לי אין רופה בקופה כללית "המגעילה" שלא ניגשתי יותר מפעם אחת ממוגרפיות ואולטרות והקרנות בכמויות ומה שעולה כסף לא נותנים לי ואומרים לי שאין לי כלום ,ממש מיואשת,חד הורית אין אפשרות לכל הסכומים האלו והמצב מדרדר לוקחת תרופות משכחי כאבים כדוריי שינה,כולל מורפיום שאת כל הרעל והמרשמים האלה שאני קונה בכספי הם כן יודעים להמליץ לי לקחת ונותנים אישור ואישור לבדוק לעומק את המחלה עצמה אין :-(למי אפשר לפנות משהו יכול לעזור לי כאן??

שלום לך לא נוכל כאן בפורום מכשור רפואי לענות על השאלה הזו ממליץ לך לשאול אותה בפורומים שבהם מנהל הפורום הוא רופא יש פורום דימות יש פורום בדיקות רנטגן וסיטי וכו..מצאי אותם באינטרנט ותשאלי שם בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי