הנדסה רפואית

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

29/10/2009 | 09:53 | מאת: טלי

האם כדאי ללמוד הנדסה רפואית ואיפו? האם יש לזה ביקוש ויש עבודה בזה? תודה מראש

לטלי שלום באם את הנדסאית מכשור רפואי, אז כדאי לך להמשיך ולילמוד תואר מהנדס עם התמחות בהנדסה רפואית ...הלימודים הקודמים שלך יקנו לך נקודות זכות אקדמיות...הנקודות נקבעות על פי הציונים והמקסימום שניתן לקבל הוא 30 נקודות ולחסוף בכך קורסים אקדמיים שיש לבצע בכדי לצבור 160 נקודות שהם ס"כ הנקודות הדרושות לתואר.לומדים את התואר במכללת אפקה, מכלל אורט הרמלין, מכלל רופין. לדעתי דווקא בתחומי הנדסה רפואית בבתי חולים,במחלקות הנדסה רפואית,כיום מתחיל ביקוש למהנדסים.. מזמין אתך לקרוא מאמר על "הנדסה רפואיות מול הנדסה ביו רפואית בו גם תוכלי להבין מה התפקיד של מהנדס בהנדסה רפואית בבית חולים ראי בתאר את הקטגורייה חדשות ומאמרים www.zivtechnologies.com

06/12/2009 | 18:42 | מאת: בוגר הנדסה רפואית

כבר שנה שולח קו"ח ומחפש -אין כלום!

מנהל פורום מכשור רפואי