קורס CRA

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

26/10/2009 | 13:46 | מאת: ספיר

שלום, סיימתי עכשיו תואר ראשון בביולוגיה בבר אילן, כרגע אין לי רצון להמשיך לתואר שני בגלל שאני לא בטוחה שאני רוצה להמשיך לעוד שנים באקדמיה. אני מתענייינת בקורס CRA,האם יהיה לי יתרון במציאת עבודה אחרי קורס כזה בגלל שיש לי תואר בביולוגיה? האם קורס של GCP Academy הממוקמת בראש העין נחשב טוב? http://www.gcp-academy.co.il/index.html אשמח לתשובה, תודה, ספיר

לספיר שלום אני חושב שבזכות זה שיש לך תואר ראשון בביולוגייה, לאחר שתסיימי את קורס cra יהיה לך קל יותר להתקבל לעבודה..התואר שלך יהיה נקודת זכות שתפצה על חוסר ניסיון לגבי יתר שאלתך, את צריכה לראות בכל אחת מהמכללות שמלמדות את תכנית לימודים ובהתאם לכך להחליט לאיזו מכללה את פונה לא רצוי שכאן בפורום נחווה דעה על טיב מכלל זו או אחרת בהצלחה

01/11/2009 | 18:38 | מאת: ספיר

תודה רבה על התגובה, חיזקת את רוחי :) הרבה אומרים שקשה למצוא עבודה בזה בלי ניסיון , אבל בתקופה זו הכל קשה, זה לא אמור לעצור אותנו מלהעשיר את הידע שלנו ...:)

מנהל פורום מכשור רפואי