המלצה למכשיר להסרת שיער

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

15/10/2009 | 16:32 | מאת: rs

שלום רב, אני מעסה רפואית וקוסמטיקאית. עושה מגוון רב של טיפולים הייתי מעוניינת לרכוש מכשיר ולהכניס טיפולים להסרת שיער חשבתי בכיוון של מכשיר אינפרא אדום אשמח לשמוע את המלצתך תודה

שלום לך מבחינת כללי האתיקה של הפורום,לא אוכל להמליץ לך כאן על מכשיר זה או אחר אני מציע לך להפנות את השאלה הזו בפורום של מטפלים, וכו..מהם תקבלי חוות דעת של משתמש במכשיר יתרונות מול חסרונות..זו חוות הדעת הכי טובה... מה שאוכל להציע לך, שכאשר תחליטי על המכשיר,בקשי להכיר את מעבדת השירות ואת הטכנאי שיבוא אלייך לביצוע תיקון וטיפול...באם תתרשמי לטובה אז מידע זה יהיה נקודה חיובית נוספת לגבי המכשיר.

מנהל פורום מכשור רפואי