חיפוש עבודה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

13/10/2009 | 12:25 | מאת: ג'ני

שלום,אני מחפשת עבודה במכשור רפואי (טכנאית) במרכז.אשמח אם תוכלו לעזור לי

לגני שלום איך נוכל לעזור לך באם אנו לא יודעים היכן עבדת קודם,נסיונך השכלתך כתובית אמייל שלך וטלפון... הרי לא הגיוני שמישהו כאן בפורום בלי שמכיר אותך ובלי שקרא קורות חיים שלך יפנה אלייך כאן ויגיד-בואי לעבוד אצלי...אז בבקשה השאירי כאן כמה שיותר פרטים על ניסיונך ודרכי יצירת קשר.

05/11/2009 | 08:32 | מאת: אפרת

אנא צרי קשר עם מכון Eeg בי"ח איכילוב 03-6973418 . בקשי את אפרת

מנהל פורום מכשור רפואי