לימודי cra

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

08/10/2009 | 16:58 | מאת: אושי

שלום! אני מתעניינת לגבי קורס CRA (ניטור מחקרים קליניים). אני סיימתי תואר במדעי החברה השאלה שלי אם אני יתקבל לעבודה למרות שיש לי תואר אחר ולא רפואי, לאחר סיום הקורס? אשמח גם שיספרו לי יותר על הקורס ועל עבודה בתור cra

לאושי שלום לדעתי זה שיש לך תואר במדעי החברה זה פלוס למרות שלא קשור למקצוע העתידי שאת רוצה לילמוד לכתסיימי את הקורס ותחפשי עבודה במילא ישאלו אותם אם יש לך ניסיון,זה הדבר הכי חשוב וקובע למקום העבודה ולא התואר. זה שבכל זאת יש לך תואר יכול לפצות על חוסר ניסיון ואולי לשכנע מעסיק כן לקחת אותך לעבודה. לשאלתך השנייה: תקלידי בגוגל קורס CRA ותגיעי למכללות שמלמדות זאת ואת הסילבוס תכנית הלימודים בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי