תולדות פלס אוקסימטר בבתי חולים ואופן פעולתו

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

06/10/2009 | 18:32 | מאת: זיו צח

בסוף שנות ה-80 החלה בבתי החולים מהפכת מכשיר פלס האוקסימטר או בשמו הנוסף מד סטורצייה או מד רווית חמצן. לא נכתב על המהפכה הזו דבר בעיתונות, אבל היא נעשתה התקיימה וממשיכה עד היום. המכשיר היחודי הזה שמודד את אחוזי התחברות החמצן להמוגלובין בדם שלנו, הציל ומציל חיים רבים בעת נתוח ולאחריו לעיתים רבות שואלים כיצד הוא עובד, לעיתים רבות שואלים עבור מי הוא נועד את התשובות האלו ועוד אתם מוזמנים לקרוא במאמר חדש שסיימתי לכתוב השבוע והעלתי לאתר הבית שלי http://www.zivtechnologies.com/

17/10/2009 | 20:40 | מאת: מוטי פנסו

זיו שלום ותודה על המאמר המענין. אמת ויציב, מכשיר הסטורציה-דופק הפך לנפוץ ויש להוסיף את נפיצותו ההולכת וגוברת גם בקרב נותני השרות האמבולטרי, בקרב מרפאות, מוסדות גריאטריים ואצל מטופלים בביתם.

מנהל פורום מכשור רפואי