מחפשת עבודה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

01/10/2009 | 17:33 | מאת: טכנאית

שלום.למדתי מיכשור רפואי וכבר כמה שנים אני לא מוצאת עבודה יציבה בתחום למעט עבודות מזדמנות מדי פעם.אשמח לקבל עזרה.

אכן יש עוד טכנולוגים כמוך שנמצאים במצב דומה אוכל להציע לך לפנות אלי למייל שלי עם קורות חיים ואנסה להעביר הלאה http://www.zivtechnologies.com/

04/10/2009 | 08:22 | מאת: זאב סרנה

חג שמח הסכוי למצוא עבודה קבועה די נמוך מאחר שרוב המקומות הם ציבוריים/ממשלתים - מספר המקומות תלוי בתקן תקן זה אינו משתנה - אי לכך יש להמתין שטכנאי יצא לפנסיה עדיף במקרה שלך ללמוד אלקטרוניקה ברמה גבוהה ולנסות בתחום הפרטי בשירות וכו חבל שמוסדות הלמוד לא מספרים מה היא כמות טכנאי-רפואי החדש הנקלט'הדרוש בארץ מי שיש לו יכולת לימודית עדיף לו ללמוד ברמה אקדמית בהצלחה - זאב

08/10/2009 | 13:26 | מאת: אינרוק

תשלחי קו"ח למייל [email protected] או דרך האתר www.jobshive.co.il

מנהל פורום מכשור רפואי