ההבדל בין הנדסה ביו רפואית להנדסה רפואית

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

28/09/2009 | 06:53 | מאת: זיו צח

לקוראים שלום לעיתים קרובות נשאלות כאן בפורום שאלות של סטודנטים המתלבטים אם לילמוד הנדסה ביו רפואית באוניברסיטה או לילמוד הנדסה רפואית באחת המכללות וכן אתם שואלים מה המהות עיסוק של כל אחד מהמקצועות האלו..ולכן אני מעדכן שקיים מאמר מפורט שהעברתי לאתר שלי שיכול לענות על כל השאלות האלו באופן שתוכלו לקבל את ההחלטה הנכונה לכם המאמר נמצא כאן הלינק המצורף בקטגורייה מאמרים וחדשות http://www.zivtechnologies.com/

מעדכן שבנוסף למאמר הזה יש בלינק גם מאמר על בטיחות אש בחדרי נתוח ומצגת של מילון טכני למכשור רפואי-המילון נועד לעזור לסטודנטים ולצוותי הנדסה רפואית בלימודיהם ועבודתם.

מנהל פורום מכשור רפואי