שנת הלימודים בפתח ואני במתח...

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

16/09/2009 | 20:33 | מאת: יוני

אני סטודנט להנדסת אלקטרוניקה ושוקל לעשות הסבה להנדסה רפואית אך אני לא ממש מבין מה זה הנדסה רפואית ? אם אני נמשך לצד הטכני וגם סימתי אופטומריה בבר אילן זה אומר שאני אוכל למצוא את עצמי במקצוע הזה? מה בדיוק אופי העבודה?? אני לא רוצה למצוא את עצמי משקיע עוד 3 שנים למקצוע שלא יעניין ויתאים לכישורי תודה ושנה טובה

20/09/2009 | 08:16 | מאת:

שלום לך באם אתה כבר סטודנט לאלקטרוניקה,אז לדעתי עדיף שתשאר בתחום הזה ותתמחה בהנדסה רפואית,בדרך זו תוכל למצוא בעתיד עבודה בהנדסה רפואית באחד מבתי החולים פרטים על ההנדסה הרפואית מול ההנדסה הביו-רפואית הנלמדת באוניברסיטאות תוכל לראות באתר שלי בקטגורייה מאמרים וחדשות www.zivtechnologies.com