מדידת אחוז ניטרוס באוויר

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

16/06/2009 | 00:16 | מאת: ארבל

האם בחדר ניתוח יש גלאי ריכוז ניטרוס באוויר? היכן רוכשים גלאי נייטרוס? באילו יחידות מידה מודדים ניטרוס באוויר ppm ? האם הניטרוס כבד מהאוויר או קל מהאוויר? כיצד שומרים שהרופאים לא יירדמו ממנו?

לארבל שלום היחידות למדידת ניטרוס בחחדרי נתוח הם ppm וברגע שנמדדת באוויר כמות של מעל 25ppm יש להתחיל ולחפש דליפות מחיבורי נצרות אספקת הניטרוס למכונות ההרדמה...בדרך כלל החיבורים האלו בכניסה למכונה ובתקע שמתחבר לקיר,מתחילים להתרופף ומשם מתחילות דליפות. לבתי חולים במחלקות הנדסה רפואית ולעיתים גם אצל ממונה הבטיחות אמור להיות מכשיר שעובר ביקורת וכיול שנתי אצל היצרן כל שנה ובעזרתו הם אמורים לבצע פעם בחצי שנה ביקורת יזומה כזו בכל חדרי הנתוח..על פי חוק עליהם להזמין פעם בשנה ביקורת של גורם חיצוני מוסמך-למשל המבדקה הכימית של הטכניון,שמבצע זאת כולל בדיקות גזי הרדמה נוספים,ונותן דוח מסודר על הליקויים באם נמצאו.. לפרטים נוספים את מוזמנת לפנות אלי ישירות דרך האתר : www.zivtechnologies.com

16/06/2009 | 10:43 | מאת: ארבל

תודה רבה לזיו עבור האינפורמציה עדיין נשארו לי מספר חידות לא פתורות היכן רוכשים גלאי ניטרוס האם הנייטרוס כבד או קל מהאוויר כיצד שומרים שהרופאים לא יירדמו בניתוח אודה לכל מי שיוכל לענות לי על השאלות

מנהל פורום מכשור רפואי