מכשירי אינפרא אדום

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

17/05/2009 | 01:31 | מאת: י.י

האם מכשירים אלו בטוחים לשימוש ללא הרכבת משקפיים בזמן הטיפול? הקוסמטיקאית שלי אינה משתמשת במשקפיים מיוחדים ולכן חשוב לי לדעת.

קרינת אור אינפה אדום היא אור בתחומי גל פחות מסוכנים מאשר קרינת ליזר אבל למרות זאת באם היא פוגעת בעיניים לאורך זמן היא עלולה לגרום לקטראקט באתר אנציקלופדיה ויקיפדייה יש הרבה מידע על האור הזה וסיכוניו...במנוע חיפוש רשמי:"אינפרא אדום" ותגיעי לכל המידע... את מה שתלמדי אני מציע שתספרי לקוסמטיקאית שלך

15/06/2009 | 16:17 | מאת: Mary

גלי אינפרא אדום רחוק המסייעים להתפתחות תאים בריאים בגוף. גלים אלה מעלים את רמת החמצן,ממיסים שומנים וצלוליטיס, משפרים את זרימת הדם ואת תפקוד מערכת העצבים, מחזקים את המערכת החיסון, משפרים את תהליך חילוף החומרים, מרפאים דלקות פרקים ומשככים כאבים אינפרה אדום זה חום של גוף שלנו. זה חום שאנחמו פולטים. למשל, במיטה סרג'ם מסטר של חברה סרג'ם, משטמשים בגופי חימום שנותנים את ה חום הזה בפלטות של קרבון ובאבנים חמות-אבני ג'ד. www.ceragem.net www.il.ceragem.net

מנהל פורום מכשור רפואי