מספר שאלות בענין לימודים אקדמים בתחום ההנדסה הרפוא

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

05/03/2009 | 15:40 | מאת: צבי

שלום זיו האמת שאינני יודע אם אתה האיש המתאים אליו אני אמור לפנות - אך אני פונה אליך בכל מקרה שמי צבי - בחור בן 22 החושב ללמוד הנדסה ביו רפואית וכמה שאלות לי אליך בתקוה כי תוכל לתת לי מענה נכון והולם, ברשותך א. כמה דרישה יש כיום בשוק למקצוע זה - האם זהו הימור בטוח להשקיע 4 -5 שנות לימודים בתחום לדעתך? ב. האם נאלץ אני לשאןף לתואר שני בתחום בכדי להגיע לתוצאות של ממש בתחום עבודתי או שמא תואר ראשון יספק לי את הנדרש כהנדסאי מועיל ג. עד כמה קשים הלימודים לתחום זה (בהנחה שמדובר בשילוב של 2 תחומים שונם: פיזיקה שימושית וביולוגיה - רפואה)? ד.האם תוכל להעיר לסטודנט מתחיל? אודה לך על תגובה מצידך צבי שיינברג

שלום לך באופן כללי מה שידוע לי שלימודי הנדסה ביו רפואית כוללים מגוון מיקצועות רב ותנאי הקבלה אליהם בין הגבוהים בכל האוניברסטאות.לאחר קבלת התואר בכדי למצוא עבודה,לרוב שואלים אותך על ניסיון קודם.. אני ממליץ לך לבצע חיפוש ברשת ולהגיע לפורום הנדסה ביו רפואית של אוניברסיטת בן גוריון ולפורום דומה אם יש של הטכניון שם כותבים סטודנטים מתחילים ומסיימים והם מניסיונם האישי יוכלו טוב יותר לענות על שאלותייך החשובות

מנהל פורום מכשור רפואי