השוואה בין מכשירי גזים בדם

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

29/01/2024 | 11:10 | מאת: שני

שלום עליי לעשות השוואה בין מכשירי גזים בדם שונים אייליקס רוש וסימנס. מחיר רמת אמינות תקלות תפעול משך הבדיקה עלויות גודל מס בדיקות בכל קסטה

שלום לך לשם הכנת טבלת השוואה כנסי גיליון נתונים אקסאל למעלה רשמי בתוך 4 עמודות את הנושאים שרשמת בדברייך ( בכל עמודה נושא השוואה אחר ) ואז מימין וכלפי מטה רשמי את יתר הנושאים שרשמת ואז יוצרים הצלבה ובתוך העליון עצמו רושמים את הנתונים שעלייך להוציא מפרוספקט של כל אחד מהיצרנים שרשמת בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי