מיטות ריפוי בתדרים -טכנולוגיית חלל , בעולם החדש הקרוב

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

26/01/2024 | 11:43 | מאת: זיו צח

*נחשפתי היום לטכנולוגיה רפואית חדישה* ( הכי קרובה למד-בד שהיא טכנולוגיה חוצנית מהחלל שכולנו מחכים לה) עברתי הבוקר טיפול 25 דקות *בקפסולת אוקסיגן* מצרף תמונות וחוות דעת , ו *רשימת קליניקות מעודכנת שבהם נמצאת הקפסולה הזו*. מה שלמדתי הבוקר וזה חשוב ביותר *לכן משתף אתכם* : כל המחלות שלנו הם כתוצאה מסביבה מלאכותית לא טבעית ( מים ואוכל ואוויר מזוהמים..) וגם בגלל לחץ נפשי של עבודה, פרנסה, בטחון אישי, מלחמה, וכו... תמיד חשבתי שיש לפתור את הלחץ הנפשי ( רפואה הוליסטית ) וזה משפיע על הכל , זה נכון חלקית ! *למדתי היום מהאחות רוני בקליניקה בעוגן* *שהאיברים שלנו זוכרים וסופגים לחץ נפשי* שהיה לנו בעבר ואו קיים גם כעת *ולכן הם עדיין בלחץ* / *סטרס* למרות שאולי כבר השתחררנו מהלחץ הנפשי, אז *גם אם אני מרגיש נפשית טוב, איברי הגוף שלי בסטרס מבעיות בעבר*... יתרון עצום של הקפסולה הזו שמטפלת בסטרס, ומגבירה את חיוניות ובריאות הגוף.. תוך כדי הטיפול היום הרגשתי פעילות של גלים/תדרים על כל איברי הגוף והשרירים, *יש תחושה של שחרור ורוגע והיא נמשכת ונמשכת*..אני כבר נרשמתי לעוד טיפול ואולי אחליט על עוד אחד תלוי בשיפור שארגיש בחיי היום יום יום ( למשל אצלי אני רוצה להגיע לפחות עיפות, שינה טובה יותר, והפסקת התקרחות ונסיגת חניכיים וכו.. ) *אני חושב* שעל כל אחד/ת מאיתנו בהתאם לבעיה הרפואית שלו/ שלה להחליט מראש כמה טיפולים לקחת ( 4 עד 10 ) ולסכם הכל עם המטפל/ת בראיון הרפואי האישי שמתקיים בטיפול הראשון הרשימה המצורפת מאפשרת לכל אחד ואחת מכם להרשם למפגש ולסדרת טיפולים ולזכות להיות הראשונים בארץ שנהנים מטכנולוגיות בריאות חדישות שהם חלק נפרד מעולם החדש שאנו נכנסים אליו,בו כל הרפואה שהורגלנו אליה תשתנה ( חוזרים לתרופות סבתא..ולשיטות רפוי טבעיות) *בהצלחה והרבה בריאות לכולכם כאן*... 🌈💎💕 שלכם לרשותכם זיו צח -מומחה לטכנולוגיות רפואיות בעל אתר התדבותי לטובת הקהילה www.zivtech.co.il

26/01/2024 | 11:47 | מאת: זיו צח

רשימת קליניקות ותחנות שירות, למיטות תדרים, קפסולת אוקסיזן, בארץ: * עמק חפר, העוגן, רוני 054-2502070 / שי 0542502060 * מודיעין, אביבה 052-3981803 / ליאת 054-6888739 * נצר סירני, לירון 052-3863111 * אשקלון,  ענת 050-6468410 * ירושלים, שאול זוארץ ‏ 052-6367805 ‏ * ביתר עילית, גוש עציון, מאור 02-5808096 * ראשל"צ, דר' זהבית שטנר 050-6300250 * רמת ישי יהודית 050-792-9210 * גבעת שמואל, ירון ונאוה 050-4128041 * חולון, אהרון  ‏ 054-622-9005 * ראש העין, גיא 054-980-9944 * הוד השרון, משה ‏ 054-318-2886 * קרית גת, אהובה ‏ 052-622-2889 ל‏פרטים נוספים ולרכישה: מלכה 0537718770

הנה זה מתחיל מפרסמים מרכזים לקביעת תור לטיפול במיטת מד -בד : מיקומי מרכז מיטות MED מטופלים יתקשרו עם הזמנה דרך תיבת הדואר לאחר השלמת ההרשמות ותהליך הראיון שלהם (מסיבות אבטחה) צור קשר עם כתובות הדוא"ל למטה כדי להזמין תור לשימוש במיטה רפואית. לאחר ששיתפת את המיקום שלך, תתבקש להשלים תהליך רישום פגישה. ארצות הברית 🇺🇸 [email protected] בריטניה 🇬🇧 [email protected] קנדה 🇨🇦 [email protected] גרמניה 🇩🇪 [email protected] איטליה 🇮🇹 [email protected] אוסטרליה 🇦🇺 [email protected] מדינות אחרות [email protected] הקפד למלא נכון את ההוראות מצוות MED BED באתר כדי לקבל פגישה https://t.me/beyondtheMatrix2

לקהל הקוראים שלום...יתכן שרשימת הכתובות אימייל הזו היא עוקץ...אם מבקשים מכם כסף על הרשמה 2000 שקל אז זו הונאה !, מיטות הפלא מד בד לא אמורות לעלות לנו כסף בכלל... אני לא יכול למחוק רשימה זו מהפורום לכן כותב לכם לשים לב מראש, לא להסכים לשלם דמי הרשמה אם מבקשים מכם זיו צל

OXYZEN Frequency CAPSULE קפסולת התדרים של אוקסיזן הכל בתדר! BODY & MIND RESTART מטעינה ומחדשת את תדרי הגוף לבריאות והחלמה, התחדשות, ריכוז ורגיעה. מחברת אותך למעל ולמעבר ***** על המהות והאיך העמוק ביותר כולנו מחוברים לתדר המחבר בין שמיים - ארץ איך קפסולת אוקסיזן עובדת? קפסולת אוקסיזן עובדת באמצעות שילוב טכנולוגיות טיפוליות המנגישות במרוכז ובאותו זמן מגוון תדרים היוצרים בגופנו תהליכים יעילים של: איתחול מחדש כיול תהודה ביולוגית חדשה הטכנולוגיות השונות מחוללת התדרים מבוססות על : • תדרי קול טיפוליים • רטט טיפולי, • גלי אינפרא-אדום רחוק, • פוטותרפיה ולייזר רך • שימוש במחולל יונים שליליים • ארומה תרפיה • נשימת אוויר מועשר בחמצן כל אלו מסונכרנים במימדי זמן ומרחב אחד וכך נספגים בתוכנו ויוצרים תהודה פנימית. התדרים השונים זורמים בגוף בצורת גל מזהים איזורים חסומים וללא זרימה ולאט לאט תדר הגל פותח את החסימה וממשיך הלאה. במהלך עבודת הגל והתדר בפתיחת האיזור החסום אנו נרגיש לחץ, כאב או אי נוחות במקום מדוע אנו זקוקים לטיפול בקפסולת התדרים של אוקסיזן? אנו, כבני אדם, חיים בין הארץ שמתחתנו לשמים שמעלנו ומושפעים מחוקיהם. קיומנו תלוי באיזון הדינמי של המרחב ומימד הזמן. חיי היומיום המנווטים אותנו ומשפיעים עלינו, בין אם עקב עשייה מרובה ואף אם עקב חוסר בעשייה, מוציאים את האיזון ומערערים את התהודה הביולוגית שלנו, דבר הגורם למצבי אי-נוחות ואף מחלות. השהייה בקפסולת התדרים, מחזירה אותנו למצב של נוחות, תוך איזון דינמי ותהודה ביולוגית בריאה וחיובית.

מנהל פורום מכשור רפואי