התייעצות הנדסאי מיכשור רפואי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

06/01/2024 | 19:20 | מאת: הלל

שלום, יש לי כמה שאלות : 1. מה ההבדל בין הנדסאי מיכשור רפואי לבים טכנאי ? 2. האם כל הנדסאי עם הכשרה מטעם מהט מקבל בהכרח גם תעודה של טכנולוג ? 3. האם הנדסאי מוכשר לבצע את כל הפעולות שמבצע טכנאי רנטגן 4. האם מי שלמד הנדאי מיכשור רפואי יכול לפתוח מירפאת אולטרה סאוד פרטית לנשים (לעשות סקירות הריון וכו )? 5 . מה השכר של מי שלומד הנדסאי מיכשור רפואי לשעה ? ?

26/01/2024 | 11:51 | מאת: זיו צח

שלום לך שאלותייך חשובות ויש להם תשובות מפורטות באתר הטכנולוגים הרפואיים חפש בבקשה אתר זה יש להם באתר מאמרים רבים וגם פורום בו תמצא מענה לכל שאלותייך

26/01/2024 | 11:58 | מאת: זיו צח

על ההבדל בין הנדסאי לתיקון מכשור רפואי לבין הנדסאי טכנולוג רפואי קרא כאן https://zivtech.co.il/wp/?p=40

מנהל פורום מכשור רפואי