הנדסאי מיכשור רפואי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

04/01/2024 | 15:03 | מאת: הלל

שלום , רציתי לשאול אם מי שלומד הנדסאי מיכשור רפואי ( מסלול עם תעודה של מה״ט ) מקבל בהכרח תעודה גם של טכנולוג רפואי ? והאם הלימודים של הנדסאי מיכשור רפואי משתלמים מבחינת השכר כי הבנתי שיש הרבה חילוקי דעות בעיניין או שבכלל מומלץ ללמוד מיקצוע בענף היה טק מבחינת שכר .

שלום לך לחלק הראשון של שאלתך אענה שכן שהלימודים האלו מקנים לך גם תעודת הנדסאי וגם תעודת טכנולוג לגבי אם משתלם כלכלית, מציע לך להכנס לאתר הטכנולוגים הרפואיים,יש שם מאמרים ויש שם פורום שבו הטכנולוגים מדברים ביניהם,תוכל ללמוד המון מידע שם בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי