מה ההבדל בין טכנאי מכשור רפואי לבין הנדסאי מכשור רפואי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

28/05/2022 | 16:12 | מאת: לאנה

1)מה ההבדל בין טכנאי מכשור רפואי לבין הנדסאי מכשור רפואי ? 2) האם הנדסאי מכשור רפואי הפעיל את המכונות ? 3) האם הנדסאי מכשור רפואי הם מקבל מטופלים ועושים להם בדיקות ? 4) מכשפה היא הדרגה הטובה יותר בין 2?

הנדסאי מכשור רפואי = טכנולוג רפואי מפעילים מכשור רפואי בבתי חולים בהתאם לבקשות והנחיות הרופאים..הם מבצעים את עבודת החשובה מאןד במכוני אולטרסאונד, ובחדרי ניתוח כמפעילים צכשור רפואי, וכטכנאי הרדמה ( שבודקים את המכונות יום יום לפני חיבורם לחולה המנותח )

מנהל פורום מכשור רפואי