מישהו מכיר את הדבר הזה שבודק נוזלים בריאות?

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

04/02/2022 | 12:57 | מאת: שלומי

שלום לכם, מישהו כאן מכיר את המכשיר שבודק הצטברות של נוזלים בריאות? קוראים לזה Reds, וזה של חברת סנסיבל מדיקל (https://sensible-medical.com/) מדובר בחיישנים שמייצרים רדאר שמלה נוכחות נוזלים בריאות כגילוי של אי ספיקת לב.

05/02/2022 | 19:58 | מאת: דבורית

שלום לך, אני במקרה מכירה את המכשיר הזה. אבא שלי השתמש בזה לפני כמה חודשים בבית חולים כשהיו לו קשיי נשימה. הרופא אמר לו שאם הוא לא היה נבדר במכשיר בזמן, רוב הסיכויים שהוא לא היה חי היום... המכשיר הזה זה שני סטטוסקופים מחוברים ששמים על הכתף, אחד מקדימה ואחד מאחורה, והוא מודד לך תוך דקה את אחוז הנוזלים בריאות. לא שאני מבינה בזה הרבה, אבל כן הבנתי שהמכשיר הזה משמש לא רק לבדיקת אי ספיקת לב אלא גם למקרים של קורונה. אז כנראה שהם עושים משהו נכון.

מנהל פורום מכשור רפואי