מכשיר לניקוי אוויר

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

28/02/2006 | 09:24 | מאת: יואב

ראיתם את הכתבה במדור צרכנות רפואית על המכשיר לניקוי אוויר שמשווק דרך ניו-פארם? האם מישהו שמע פעם על הטכנולוגיה הזו? מה דעתכם על המכשיר? יואב

לא קראתי את הכתבה ולא אוכל להמליץ כאן על מכשיר כלשהו אבל: מניסיון אישי לבית ולעבודה רכשתי מכשיר שנקרא: יוניזטור.שיש בו פילטר פחם פעיל שמוחלף כל חצי שנה ויש בו מנגנון חשמיל שמיצר יונים שליליים השילוב הזה יחד יוצר בחדרים סגורים ובמרתפים אוויר נקי ורענן ופוסקת הרגשת המחנק וכאבי ראש כתוצאה מהמחנק.

26/03/2006 | 15:08 | מאת: יואב

זיו שלום, כיצד המכשיר מנקה את האוויר? מה עושים היונים האלו? אשמח אם תוכל לעזור לי היכן ניתן לרכוש מכשיר מסוג זה?

מנהל פורום מכשור רפואי