מכשיר בי קיור לייזר

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

02/02/2017 | 19:49 | מאת: אתי

שלום רב רוצה לשאול האם מכשיר בי קיור לייזר יכול להואיל לנימול בידיים עקב בעיה עצבית בתעלה הקרפלית לאחר בדיקה emg התוצאה ביינונית והרופא ממליץ על ניתוח כמובן שהייתי מעדיפה למנוע זאת האם יתכן עם שימוש במכשיר? תודה

לאתי שלום ותודה על שאלתך הפורום כאן לא יכול להוות תחליף להנחיית רופא-רופא שמכיר את מצבך הרפואי העצה היחידה שאוכל לתת לך היא-פני לעוד רופא בתחום ותקבלי דעה נוספת ועל פי קבלי את ההחלטה הנכונה המתאימה לך תודה

מנהל פורום מכשור רפואי