דחוףףף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/07/2014 | 16:02 | מאת: יעל

שלום רב, יש לי ידיד שאנו בקשר לא כזה רציני, ויצא לנו איזה פעמיים לקיים יחסים. אני בלי גלולות ותמיד עם קונדום. הוא בדר"כ שומר את הקונדומים בארנק(שיהיה לו כנראה בשלוף). יש לו חפיסה בארון אך יש לו כמה תמיד בארנק גם. הערתי לו על זה פעם אחת והוא כזה צחק ואמר שאין לי ממה לדאוג הוא לא מסתובב איתם בשמש וכאלו. השבוע שכבנו שוב והוא הוציא קונדום מהארנק בדקתי שהוא היה בתוקף ולא חלילה היה חור או משהו. אני קצת לחוצה (אולי לשוא) השאלה יש לי ממה לדאוג עקב כך?

אם הקונדום בתוקף אין לך מה לחשוש

28/07/2014 | 22:36 | מאת: אביבה

על מנת להיות רגועה אני ממליצה לך לקחת אחריות ולקנות בעצמך את הקונדומים ככה תיהיה בטוחה שהם"תקינים" ובתוקף מעבר להריון צריך להישמר ממחלות מין לא נעימוצ בהצלחהההה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו