לד"ר צביה - משהו מתסכל!!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/07/2005 | 20:38 | מאת: חבר נואש

אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין במשך כחצי שנה. היחסים ביננו פתוחים ואכפתיים מאוד. אנחנו מדברים על הכל וגם מה שקשור למין. כאשר אנחנו שוכבים אני מנסה קודם לגרום לה להנאה ותמיד חושב עליה קודם. מבצע מין אוראלי גם עם חדירת אצבע, מנסים כל מיני תנוחות והיא אומרת שהיא מרגישה שכאילו היא רוצה לשירותים והיא אומרת לי לעצור. ממה זה נובע? אני מנסה הכל וכלום לא עוזר. היא גם אומרת שהיא שמעה של שפיכה נשית וזה גורם לה קצת לגועל ואני יכול להבין שאולי היא מתביישת. אני מנסה להרגיע אותה ואומר לה שזה דבר טבעי אך היא עוצרת בעד עצמה. היא אמרה לי המון פעמים שהיא נמשכת אליי ונהנית איתי ואני גם מרגיש את זה. ובכל זאת מה עוד אני יכול לעשות כדי שהיא תרגיש בנוח??? האם אני לא עושה משהו בסדר? כשהיא מרגישה שהיא רוצה "לשירותים" מה זה אומר? האם אני צריך לצאת ממנה? או כאשר אני מחדיר אצבע להוציא את האצבע ברגע כזה? זה סימן שאומר שהיא קרובה לגמור? סליחה על כל השאלות אני פשוט מיואש כבר. אודה לתשובתך, תודה.

10/07/2005 | 22:53 | מאת: סופי

היי עד שצביה תענה.. אם חברתך כ"כ מודאגת משפיכה פשוט שתבדוק לבד תאונן ותגיע לאורגזמה (לבד לגמרי ) ותראה אם יש שפיכה לא לכל הבנות יש את זה!!וחוצמזה לדעתי כדאי שהיא תקנה ספר סקס עכשיו ואולי תרגיש יותר ביטחון אם תבין שזה טבעי ביותר השפיכה הנשית!! בקשר לצורך להשתין- יכול להיות שזה טרום אורגזמה (שהיא תטיל שתן לפני תחילת הסקס)ואז אם זה עדיין קורה בזמן החדירה אז זה ז\ה בטוח!! יש נשים שמסוגלות להגיע לאורגזמה מחדירה (אולי האיבר מין שלךנוגע לה בנקודת הגי) וזו ברכה לדעתי בקיצור אילו עיצותיי עד שצביה תענה!!

11/07/2005 | 00:03 | מאת: חבר נואש

יש לי את ספר הסקס וגם קראנו ביחד אבל לא הכל, והיא אמרה שהיא אף פעם לא הצליחה להגיע לבד לאורגזמה ע"י החדרת אצבע. היא גם הלכה לשירותים לפני ששכבנו והיא בכל זאת הרגישה את זה. ואולי היא לא מרגישה בטחון איתי וחושבת שאני אגעל מזה? למרות שאני אומר לה שלא, שזה טבעי ומנסה לגרום לה להרגיש הכי בטוחה. אז מה בכל זאת אני יכול לעשות עוד ?

11/07/2005 | 09:26 | מאת: צביה ברלינסקי

חבר נואש יקר קודם כל אני לא רופאה ולא דוקטור. אלא אחות מוסמכת שלמדה הרבה ומשתפת כאן מהידע שלה. נקודת הג'י של הנשים היא למעשה אוסף של כלי דם אשר עוטפים את צינורית השתן, ואחד הסימנים של גרוי הנקודה הזו היא תחושה של צורך במתן שתן, אם היא תצליח להבין שזוהי תחושה בלבד ותתמסר לתחושה הזו, אני מאמינה שתהנה יותר. הפחד מפני מתן שתן, או מפני שפיכה נשית, מעידים לדעתי על מצב של עכבות שיכול להגרם מחוסר קבלה והשלמה עם הגוף כמו שהוא, אולי זה נושא ששוה לכם לעבוד עליו. הרבה מחמאות ומילים חמות שיחות ופתיחות רגשית יכולים לתרום. אתם בקשר חצי שנה, יחסי מין דורשים מאישה, חשיפה, ופתיחות וקבלה מאוד עמוקה, אולי יש כאן גם אלמנט של זמן, אולי בעוד תקופה, הפחדים שלה יקטנו, היא תרגיש נינוחה יותר, ופחות תחשוב על " מה הוא יחשוב עלי אם..." או מה יגידו עלי, זה תהליך לא פשוט שלעיתים לוקח זמן, קבל אותה כמו שהיא, אל תלחץ עליה לעשות מה שלא מתאים לה כרגע, תזרום איתה, תקשיב לקצב ולמקצב שלה, תלמד יחד איתה את גופה ואת הנאותיה, זה בעיני הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות. בהצלחה צביה

12/07/2005 | 14:04 | מאת: תותי

היי צביה, באותו עניין: גם אני סובלת מיזה, מהגירוי בורח לי שתן ביחסי מין. בעלי תומך בי ולא אכפת לו, העיקר שאני אהנה. אני נבוכה וכל פעם שאני מרגישה שזה יוצא אני אומרת לו להפסיק לכמה שניות כדי לכווץ את הנרתיק ולהתאפק. בקשר לזה שזו רק תחושה, אני לא בטוחה, הואיל ובאמת יצא לי שתן על המיטה ולא הרגשתי, פשוט בעלי הרגיש ואמר לי. כל מה שהרגשתי זה שנהנתי מאוד ברמה כזאת שלא היתה לי תחושה ושליטה. מסתבר שלהנאה יש מחיר.... בברכה,,, תותי

12/07/2005 | 14:00 | מאת: תותי

לחבר הנואש, אני מכירה את הבעיה וגם לי זה קורה, ביחסי מין כשאני מגורה במשחק המקדים, יוצא לי שתן בלי שליטה. ואותו סמפטום בדיוק, אני מבקשת מבעלי שיפסיק, כי פעם יצא לי שתן תוך כדי וזה לא נעים. פשוט, מרוב הנאה מאבדים שליטה וזה יוצא בלי להרגיש ובלי לשלוט. גם אני אומרת לבעלי שיפסיק באותו הרגע והוא מפסיק לשניה ואז אני מכווצת את הנרתיק ומתאפקת. יכול להיות שיש גברים שמתגרים מיזה ואולי גם נשים, אך זה לא נעים שהמיטה נרטבת. בקיצור, הבעיה מוכרת, אין מה לדאוג, וכשהיא מבקשת שתפסיק, תעצור כמה שניות, תן לה לכווץ את הנרתיק ולהתאפק או שהיא תלך לשירותים ואחר כך תמשיכו. מקווה שעזרתי.. ... תותי

12/07/2005 | 22:30 | מאת: חבר נואש

היא כבר הלכה לשירותים כשהיא חשבה שזה "שתן" אבל אומרים כשאישה מרגישה שהיא מגיעה לאורגזמה היא רוצה להטיל שתן, אך זה מוכח שזה לא שתן אלא שפיכה נשית. חברתי אומרת שהיא מרגישה את זה ואומרת לי להפסיק כי ההרגשה מפחידה אותה ואני בכל זאת ממשיך כי אם לא, יוצא שהיא עוצרת בעד עצמה, אז מה כל העניין פה? כשהיא היא מרגישה שהיא כמעט בשיא אז לא יוצא כלום והיא אומרת שהיא לא הגיעה לנקודת השיא - האורגזמה האמיתית. איזה הרגשה מבחינה גופנית ומוחית צריכה להיות לה כשהיא באמת תרגיש זאת (אני שואל כיוון שהיא לא יודעת מה ההרגשה של אורגזמה ע"י חדירה)?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו