לידיעת צביה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/07/2005 | 04:05 | מאת: ד"ר אילן בירן

אנא ראי חילופי הדברים בקישור: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/76/xPG/172/xFT/141251/xFP/141429 לילה טוב!

10/07/2005 | 09:49 | מאת: צביה ברלינסקי

תודה רבה אני באמת שמחה ששלחת לי את חילופי הדברים, אני מבינה שיש אנשים שכועסים, ומתרגזים, או לא מקבלים את מה שאני אומרת, וזו בהחלט זכותם, ולכן יש להם את הרשת המופלאה הזו שבה הם יכולים לשאול את כל השאלות שלהם, כל מיני אנשים, ולקבל כל מיני תשובות, ולבחור בדיוק בתשובה,שנראית לו. אני לא מתיימרת להיות דוקטור, ולצערי הרבה מאוד, אין כאן את תמיכתה של דר' חגית כהנא, שיכלה לתרום מאוד לפורום, התחלתי לענות לאנשים כי ראיתי שלא עונים להם תשובות כלל, ואז פנו אלי מדוקטורס ושאלו אותי אם אני מוכנה לנהל את הפורום במקום חגית, הסכמתי. אבל אם אנשים חושבים שאני לא מוסמכת מספיק, ולא צריכה לענות פה מידיעותי, אז שפשוט לא ישאלו אותי שאלות. אולי זוהי ההזדמנות להודיע שאני נוסעת לח"ול לשנתיים, ולכן אפרוש מנהול הפורום הזה, אכנס אליו לתת מידיעותי הרבים, אך לא כמנהלת פורום. בכבוד רב צביה

11/07/2005 | 10:56 | מאת: שירה

מעט מדי אנשים יודעים להגיד מילה פשוטה מאוד כמו "תודה", גם כשהיא מאוד מאוד במקום. חבל. תודה רבה לך על ההתנדבות המבורכת, והמון בהצלחה בחו"ל ! :-)

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו