א-מינית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/07/2005 | 00:39 | מאת: חולמת

צביה שלום רב, אני בת 39, רווקה. מעולם לא היה לי קשר ארוך טווח עם גבר, אני מתחמקת מכל נושא ההתקשרות, ההתחייבות, האינטימיות, הסקס (אבל מפנטזת על תינוקות!). לא קיימתי יחסי מין כבר 4 שנים (!!!) וכל הנושא לא אטרקטיבי בעיניי, רוב הזמן אינני מרגישה נוח או מרגישה חשופה, לא משתפת פעולה במיוחד, לא אומרת מה עושה טוב או רע ונרתעת. כן נמשכת לגברים ומסוגלת להגיע לאורגזמה לבד. הייתי בטיפולים פסיכולוגים בעבר והתחלתי שוב טיפול לפני כ-3 חודשים. מה לעשות??? האם אפשר לשלב טיפול פסיכולוגי עם טיפול סקסולוגי? לאן פונים?? איך יוצאים מהמצב הזה? אני פוחדת שאצטרך לעשות הפריה אם אמשיך לחיות כך... לתשובתך אודה, חולמת

12/07/2005 | 00:49 | מאת: חולמת שוב

שלום רב, שלחתי פנייה לאתר אך לא קיבלתי התיחסות, האם זה עניין של זמן או שאינכם עונים על כל שאלה/בעיה? אשמח לדעת ולהענות. חולמת שוב.

12/07/2005 | 16:07 | מאת: שירה

שלום לחולמת. התשובות לא ניתנות תמיד בכל יום, אז עד שצביה תוכל לענות אני אביע את דעתי ברשותך. לא נראה לי שאת א-מינית, כמו שהגדרת זאת, כי לפי דברייך את כן נמשכת לגברים. כלומר, את כן מעוניינת במין בתחום התאורטי, אבל הבעיה היא בתחום היישום. את אומרת שאינך מרגישה בנוח להיחשף, להגיד מה מתאים ונוח לך וכו'. נראה לי שכולנו יצורים מיניים ללא יוצא מן הכלל, אבל אנחנו נבדלים זה מזה ברמת הפתיחות שלנו, בכמות העכבות שלנו וכמובן בניסיון המיני. לכל אחד מאיתנו חשק מיני שונה, יש אנשים שאצלם החשק הוא גבוה יותר ולעומתם כאלה שהעיסוק במין הוא משני יותר. לגבי הרתיעה/חוסר הפתיחות שלך במגע המיני, רק את יכולה לנסות להסתכל אל תוך עצמך ולבדוק האם את יכולה לחשוב על משהו בעברך, באופן בו גדלת והתבגרת, שיכול היה לגרום לך להרגיש רתיעה מיחסי מין. את כותבת שהיית כבר בטיפול פסיכולוגי. האם הנושא טופל במסגרת זו ? האם הגעת לתובנות או מסקנות שהן ? אני חושבת שהדרך שאת נוקטת בה כרגע (החזרה לטיפול) היא הדרך הנכונה, ועד כמה שאני יודעת בהחלט ניתן לשלב טיפול פסיכולוגי וסקסולוגי יחד. אל תתייאשי.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו