לא מרגישה החדירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/07/2005 | 22:39 | מאת: יערה

היי אני בת 17 ולפני כשבוע קיימתי יחסי מין מלאים עם חבר שלי ולא הרגשתי כלל את החדירה וזה מוזר כי אני שומעת בדר"כ שפעם ראשונה כואב. לפני זה היינו מתמזמזים ללא בגדים +מין אוראלי האם זה יכול לההיות בגלל שלא הייתי לחוצה או פשוט יש לי בעיה בנרתיק?

07/07/2005 | 11:10 | מאת: צביה ברלינסקי

יערה יחסי מין בפעם הראשונה אכן מפחידים מאוד, ויכול להיות שפשוט התנתקת מגופך, ברמה כזו שלא הרגשת דבר, כבר שאלו אותי שאלה זו בעבר, כאן בפורום. אני מאמינה שככל שהמתח והלחץ יעברו, ותהיי רגועה יותר כך תוכלי להיות יותר מחוברת ליחסי המין, ולהנות מהם. אם התחושות שתארת ממשיכות ועדיין את לא מרגישה כלום, גם לא הנאה, אנא גשי לבדיקה. צביה

07/07/2005 | 11:32 | מאת: יערה

היי כבר כתבתי שלא בהייתי בלחץ וגם לא עברתי מעולם אונס או הטרדה ינמינית האם יכול להיות קשר לכך שאני בחורה שמאוד אוהבת סקס וגברים(90% מהגברים בעולם מדליקים אותי עד כדי כך שכשאני בשיעור והמורה הוא גבר זה מאוד מפריע לי להתרכז מרוב מחשבות מיניות ) האם יש קשר???

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו