רטיבות בווגינה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/07/2005 | 14:13 | מאת: מאיה

שלום.בעייתי רטיבות בווגינה.כל הזמן.הכי מפריע בזמן יחסי מין.אין חיכוך ולכן אין הנאה.עשיתי את כל הבדיקות.פאפ.אולטראסאונד.הכל תקין.ניסינו לייבש בעזרת מישחות.כדורים נרות.אך כלום עוזר ליום אחד בילבד.רופאת הנשים אמרה שאין יותר מה לעשות ואני מיואשת.עליי לציין שיש לי.4.ילדים.האם ימצא מזור לבעייתי?תודה.

05/07/2005 | 14:16 | מאת: ל

אולי תיגשי לקבל חוות דעת מרופא נוסף?

05/07/2005 | 15:38 | מאת: צביה ברלינסקי

מאיה יקרה כבר כתבתי כאן בעבר שרטיבות היא דבר מבורך בנשים, הבעיה שלך היא כנראה חוזק של שרירי ריצפת האגן, 4 הריונות ולידות בהחלט יכולים ללחזק את הבעיה. יש דרכים רבות לחיזוק שרירי ריצפת האגן, תרגילים וגם מוצרים שונים. שרירי ריצפת אגן חזקים תורמים לבריאות האישה למניעת דליפות שתן, ולהנאה המינית של האישה ושל בן זוגה. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו