דחוף דחוף דחוף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/07/2005 | 18:18 | מאת: ל

שבוע שעבר התחלתי לקחת חבילה חדשה של גלולות. אני לוקחת יסמין כבר כמה חודשים. ביום הרביעי (מההתחלה) שחכתי את הגלולה ולקחתי אותה 15 שעות אחרי. את השאר לקחתי כמו שצריך. היום אני ביום התשיעי לתחילת החפיסה. אני וחבר שלי נוסעים לצימר ושאלתי היא: האם צריך להשתמש גם בקונדום או שאין מה לחשוש מלהיכנס להריון?

05/07/2005 | 08:49 | מאת: צביה ברלינסקי

אנא שאלי שאלתך בפורום גניקולוגיה או פוריות. בכל מקרה אם את מוטרדת מזה, עדיף תמיד ללכת על הצד המחמיר. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו