דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!דימומים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/07/2005 | 13:47 | מאת: לי

שלום דוקטור! מתחילת השבוע שעבר הופיעו אצלי דימומים דם עם הפרשות חומות (לא דמום של מחזור) התופעה נמשכת כבר יותר משבוע ביום שבת שתיתי את הגלולה האחרונה שבחפיסה כלומר יום רביעי ב- 6.7 אני צריכה לקבל מחזור. אציין שבחודש שעבר שכחתי גלולה אחת לקראת סוף החפיסה הגלולה השלישית מהסוף.אולם לאחר שהמשכתי ליטול עוד את שתי הגלולות הנוספות קבלתי מחזור רגיל.אחריו המשכתי ליטול חפיסה נוספת.באותו שבוע קיימתי יחסים עם קונדום עד שהתחלתי ליטול את החפיסה החדשה ואז קימתי יחסים ללא קונדום.תופעה כזו לא קרתה לי אף פעם אני נוטלת גלולות שנה שלמה גלולות מסוג פמינט אבקש את חוות דעתך המידית, האם יש סיכוי להריון ??? דבר נוסף אציין שהיה לי השבוע מין גולה על השפה של איבר המין גולה נפוחה וכואבת שעברה לאחר מספר ימים .

04/07/2005 | 14:44 | מאת: שירה

לי שלום. בכל מצב בו את רושמת בנושא של ההודעה שלך את המילה "דחוף" בתוספת עשרים סימני קריאה, כנראה שזה אומר שאת זקוקה לעזרה מיידית ולא וירטואלית, כלומר: תרימי טלפון דחוף (עם עשרים סימני קריאה) לרופא הנשים שלך ותקבעי תור להיום. אין שום סיבה שתחכי לתשובה באינטרנט אם הנושא דחוף לך, מה גם שהפורום הזה אינו פורום רפואי. בהצלחה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו