מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/07/2005 | 15:35 | מאת: שרון

אני בחורה בתולה שעומדת להיתחתן ולא מכירה את נושא המין ובן זוגי לעתיד חולה סקס ומספר לי על כל מיני דברים במין שניראים לי מוזר כגון לצלם אחד את השני העירום האם זה בסדר תשובה

04/07/2005 | 14:06 | מאת: מנחם

אם את אוהבת את הבן אדם וכיף לך איתו, את עתידה לגלות את עולם המין שהוא מאד נעים. הוא כולל גם מין רגיל וגם כל מיני רעיונות מיוחדים שיהיו נעימים ומגרים לשניכם. לא כדאי שמראש תפסלי הכל כשאת עוד לא מכירה. לאט לאט.. אבל אם משהו לא טוב לך חשוב שתגידי לו. ואם בכלל לא בא לך עליו אל תתחתני איתו כי אז צפויים לך חיי סבל.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו